Sales Consultant

AKSI Automatisering, Haren (Groningen)

AKSI Automatisering

Haren (Groningen), 32-40 uur per week. 

Als snelgroeiende ICT dienstverlener in Haren (Groningen) werken wij er elke dag aan om uitdagende, innovatieve maar vooral ook passende oplossingen te ontwikkelen. Voor onze klanten, maar ook voor onszelf.

Functieomschrijving

Als sales consultant focus je op de uitbreiding en doorontwikkeling van de klantenportefeuille. Je signaleert markttrends en grijpt sales-kansen met beide handen aan. Met jouw communicatieve eigenschappen en vakkennis voorzie je klanten van een passend advies. Onze dienstverlening omvat onder meer Cloud Services, Managed IT services en Enterprise Security. Kennis van de volledige dienstenportfolio is essentieel. Je krijgt alle tijd om je hierin te verdiepen.

In gesprek met klanten laat je waar nodig een technisch consultant aansluiten voor de diepgaande inhoudelijke toelichting als het bijvoorbeeld gaat om de technische mogelijkheden van de cloud Webplek dienst. Daarnaast weet je de interne servicedesk goed in te zetten in de dienstverlening richting klanten. Je werkt zelfstandig, plant je eigen agenda en bent eindverantwoordelijk voor new-business in de regio Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel.

Wie ben jij?

Je bent een gedreven professional met een goede balans tussen daadkracht, kwaliteit en commercieel inzicht. In jouw rol onderhoud je niet alleen de relaties met bestaande klanten, maar je vind het bovenal een uitdaging om nieuwe kansen te signaleren en op te pakken. Dankzij je scherpe intuïtie en proactieve houding kun je klantbehoeften nauwkeurig in kaart brengen en vertalen naar aantrekkelijke commerciële voorstellen die zowel overtuigend als haalbaar zijn.

Met jouw (te ontwikkelen) kennis van de moderne werkplek (cloud Webplek dienst) en de laatste technologische ontwikkelingen, ben je in staat om klanten vanuit een goed geïnformeerd perspectief te adviseren. Dit stelt je in staat om hen te ontzorgen door op maat gemaakte oplossingen te bieden die precies aansluiten bij hun specifieke behoeften en uitdagingen. Jouw expertise zorgt ervoor dat klanten niet alleen tevreden zijn, maar dat hun verwachtingen worden overtroffen.

Je bent er trots op dat je altijd net dat beetje extra kunt leveren. Door je sterke communicatieve vaardigheden en je vermogen om complexe IT-oplossingen helder en begrijpelijk uit te leggen, bouw je vertrouwen en een solide samenwerking op met elke klant. Je blijft op de hoogte van IT-markttrends en technologische innovaties, waardoor je continu waarde kunt toevoegen aan de diensten die je aanbiedt. Zo draag je bij aan het succes en de groei van zowel de klant als onze organisatie.

Wat bieden wij?

We bieden je een vast dienstverband bij een professionele ICT-dienstverlener. Naast een goed bereikbaar kantoor en een uitstekend salaris bieden we jou een fijne werkplek waar je veel verschillende dingen voor diverse klanten doet. Je krijgt een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen werkzaamheden te plannen en in te vullen. Verder bieden we jou een gezellige werkomgeving met collega’s die je verder willen helpen en de mogelijkheid om je zelf verder te ontplooien. Het behoort tot de mogelijkheden om deels thuis te werken. Je ontvangt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals trainings- en certificeringsmogelijkheden, pensioenregeling, en bovenal leuke collega’s.

    Over AKSI Automatisering

    AKSI Automatisering is in 1997 opgericht. AKSI houdt zich bezig met alles wat zich rondom werkplekken en (inter-)netwerktoepassingen beweegt. Ontstaan vanuit de passie voor techniek en de toepasbaarheid daarvan. Wij bedienen het klein, middel en groot bedrijf in de omvang van 2 tot ca. 1000 gebruikers. Deze organisaties zijn in allerlei vakgebieden vertegenwoordigd; van fysiotherapiepraktijken tot adviesbureaus, van accountantskantoren tot zorginstellingen. Bij de kleinere klanten doen we alles van A tot Z, bij de wat grotere klanten sluiten we naadloos aan bij de eigen ICT afdeling (Demand & Supply keten).

    Meer weten?

    Ben jij al enthousiast maar wil je graag nog meer weten? Neem dan vooral contact op met:

    Niels Dijkstra
    06 46 18 54 63

    niels.dijkstra@hetnetwerk.nl 

    Wil je direct solliciteren? Mail dan je motivatie en CV naar het bovenstaande emailadres.